demok’trasi busuk

“bapak berkata” : jangan naruh bumbu masakan di kamar , “ibu menjawab”: jangan merokok juga dikamar , “anak nyeletuk”: berisik ah…aku lagi belajar nih , ‘huss! .. diam kamu ini urusan orang tua..!'; hardik si bapak , “nggak boleh otoriter dong pak , anak kan punya hak untuk berpendapat”; sela si Ibu … , Nah yg disebut demokrasi itu adalah perilaku anak yg ingin berpendapat , bukan untuk mencampuri urusan orang tua

Dalam etika tradisi , kalau si anak ikut campur urusan orang tua atas nama demokrasi , itu disebut: KURANG AJAR . Kalau para orang tua terus bertikai tanpa mempedulikan ruang privasi anak , itu disebut: Orang Tua ngga tau diri . Tidak dikenal kata/kalimat demokrasi dalam kultur kebudayaan Bangsa Indonesia , namun rumusan2 premis dan maknanya sudah termuat dengan sendirinya.

Peradaban Nusantara jauh lebih tua dari bangsa2 eropa apalagi amerika , peradaban nusantara adalah cikal bakal lahirnya kebudayaan2 maju di eropa dan amerika. Sementara kebudayaan praksis di Indonesia , seolah dengan sengaja kita biarkan sendiri untuk jauh tertinggal dibelakang.

Bangsa dari peradaban tua yang telah fasih dengan segala macam asam garam kehidupan , namun kini jongkok2 me-nunduk2 seperti orang tak punya daya apa2 dihadapan anak2 kecil yang menguasai ekonomi dan lebih pintar dalam menemukan temuan2 tehnologi . Itulah gambaran/perspektif Indonesia dimata saya ketika dihadapkan pada realitas globalisasi .

Padahal bangsa ini telah mencatat sejarah besar untuk punya nyali memprakarsai Gerakan Non Block di di Beograd , Yugoslavia pada tahun 1961 oleh Soekarno dan mendirikan CONEFO [Conference of The New Emerging Forces] sampai dengan Ganefo . Namun kini di-kemanakan-kah harga diri serta martabat bangsa Indonesia yg dulu dikagumi dan dihormati oleh bangsa2 lain didunia itu?

  

About the Author

bukan siapa2 aku hanya ingin ada dimana-mana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

metchek calls los angeles the home of throwaway chic Aoki says the loss of the hokoten is significant "because the concept of a public square did not exist in Japan.""I've been trying to return to Hokoten," he said. "But it is beyond my power. I will keep trying to find effective operations."What interests the West about Japan is reflected in many of these outfits: an obsession with urban living and the legacy of pop while still maintaining ancient customs. Students wanting to work in the fashion industry can fill a number of roles, including designer, merchandiser, stylist, model and buyer. American. A number of scholarships are available to citizens of Singapore desiring to study . My Leader and the other people in my Meeting have been essential. They offer great substitutions for foods I used to eat, as well as words of wisdom. For example, somebody said something recently in a Meeting that struck a chord with me: There's a difference between a binge and a splurge. Lindelof and Cuse are, without doubt, the most sadistic producers working in television today. They've purveyed a season of set up capped with a finale where things get terribly interesting only to go on vacation leaving the viewers on the edge of their seats. Alas, they understand this TV concept too well. I a woman, but I wear men cowboy boots regularly (not actually that much difference between most men and women cowboy boots, and there are way more options for men.) I was introduced to them by my male partner, who wears them nearly every day, and has a collection that vastly exceeds my own. So, I will make an attempt to help :). Hopefully being female is not against the rules here.. Once you've picked an area to go into, educate yourself on it. Some schools, especially modeling, start at pre pubescence, while others have classes open for individuals looking to jump right into the world of fashion. Go online and look up the different options you have for your respective training. Said brown people Ozone (Adolfo Qui and Turbo (Michael "Boogaloo Shrimp Chambers) have a fierce rivalry with another break dancing gang, the origins and execution of which remain blissfully murky. These kids just want to dance, see, and they don like The Man telling them they can We get a few vague nods to West Side Story, some gorgeously goofy fashion statements, and for some reason an Old West barroom brawl somewhere in Venice Beach. What kind of soulless monster can say no to kitsch that potent?.pornhub
redtube
black porn
pornos
xhamster
youporn
porno
porno
youjizz
xvideos
cartoon porn
redtube
xvideos
xvideos
porno
youporn
anime porn
pornhub
free black porn
black porn
cartoon porn
anime porn
xvideos
xhamster
xhamster
xhamster
porno
xvideos
fibrosi cistica
xhamster
pornos
porno
porn
tube8
video porno gratis
lupo porno
redtube
youjizz
lesbian porn
video porno
porno
porno
xhamster
porno
porno
xvideos
pornhub
porno
cartoon porn
pornos.porno
black porn
sex
xnxx
porno
porno
freeporn
cartoon porn
porno
freeporn
porno
xhamster
redtube
black porn
xhamster
porno
porno
porno
free porn
youporn
youporn
porno
large porn tube
xhamster
black porn
porno
youjizz
xnxx
you porn
porno
hd porn
anime porn
youjizz
porno
porn
porno
anime porn
casas bahia
cartola fc
cartola fc
rastreamento correios
jogos de vestir
transformice
ddtank
jogos da barbie
click jogos
kinox -4-free
kinokiste
movie2k
youjizz
xvideos
gay porn
free porn sites
free hd porn
free hd porn
rape porn
milf porn
xvideos
anime porn
youporn
xhamster
large porn tube
black porn
cartoon porn
youjizz
free gay porn
quick weight loss
snooki weight loss
miranda lambert weight loss
christina aguilera weight loss
weight loss tips
elektronik sigara